Despre Noi

Suntem un ONG ce sustine dezvoltarea tinerilor catre performanta in sporturi de contact precum Wushu, Kickboxing si Hand to Hand.

Atentia activitatii noastre este indreptata asupra copiilor pasionati de luptele de contact si artele martiale ca cele predate la sala, dar care nu au posibilitatile sau resursele necesare pentru a le invata si practica. In acest fel asociatia le ofera o sansa de a se antrena si de a se dezvolta pe drumul dorit. Vointa lor impreuna cu oportunitatea oferita si experienta antrenorilor ii impinge sa isi creeze un nume pentru ei cat si pentru asociatie prin rezultatele lor, indifferent daca doresc sa ajunga sportivi de performanta sau sa practice pentru ei insisi.

Focusul asupra copiilor a pornit la baza din mentalitatea de a creste impreuna. Copiii find instruiti de mici cresc impreuna cu progresul salii, astfel adaugand la valoarea emotionala construita intre elev si asociatie.

Pe parcurs acest focus s-a extins la o arie larga care sa include dorintele si nevoile tuturor copiilor care se inscriu la asociatie. Aceste caracteristici se impart in 2 categorii de incepatori si profesionisti.

Aici mentalitatea s-a axat pe conceptul de diversificare si unitate. Asociatia da o sansa tuturor celor care sunt interesati de aceste stiluri de lupta, chit ca scopul este de a invata secretele autoapararii, fie o dorinta de a gasii oportunitatii de lucru in politie si alte institutii din domeniul acesta, fie de a ajunge campion de performanta, sau fie de a satisfice o pasiune personala.

La Asociatia Sportiva Alistar toti copiii au o sansa.

Misiunea Noastra

Sa sustinem tinerii sportivi in drumul catre performanta,
unde visele lor de a deveni campioni se transforma in realitate!

Moto-ul Nostru

Prin instructorii nostri dedicati, ne straduim sa le oferim copiilor clubului increderea necesara in practicarea artelor martiale de performanta, indiferent de provocare.

Sala functionala din prezent s-a ridicat cu ajutorul a 30 de ani de istorie, experienta, schimbari, si pasiune pentru artele martiale. Ea a fost infintata in 1987 la Clubul Sportiv RATB sub numele de “Gimnastica Sportiva Mixta” sub profesorul de Wushu Alistar Dan. Profesorul Dan Alistar a fost instruit de Maestru Banu Victor, unul din primii initiati in disciplina Wushu din Romania. La randul sau, Dan Alistar a devenit Maestru Eremit si a intrat in comitetul fondatorilor a Federatiei Romane de Arte Martiale (F.R.A.M).
 
Cunostintele lui au dus la formarea unor sportivi de performanta cu titluri nationale si mondiale, la propursalea standardelor salii, si la dezvoltarea predarii secundului sau, antrenorul Dobre Alex care a ramas pana in prezent antrenorul oficial al clubului. Dobre este atat instructor in Wushu pentru luptele Sanda si Quinda, precum si in luptele de contact respective Kickbox-ul si Hand to Hand.