Hand to hand

Acest stil de sport de contact este derivat din stilul de lupta corp la corp military, combinat cu elemente din artele martiale Wushu. De-a lungul timpului s-a dezvoltat si a ajuns o disciplina de sport de contact pe cont prorpiu.

Conceptul din spate este de a folosi tehnicile de lupta H2H in momentul in care toate optiunile au fost epuizate de ambii adversari.
Este un stil de lupta folosit numai pentru distante scurte, si poate fi folosit impotriva a unui adversar sau a unui numar multiplu de oponenti. De asemenea, nu include folosirea ustensilelor, echipamentelor, si a altor arme.

Practicarea sportului Hand to Hand Fighting este benefica datorita unei game largi de pregatire in artele martiale, avand ca ramuri : Hand to Hand Fighting, Hand to Hand Light Contact si Hand to Hand Self Defense.

Hand to Hand Self Defense cuprinde atat o gama larga de procedee si combinatii de procedee de autoaparare, cat si de gandire si aparare startegica anticipate, in cazul unor situatii limita de violenta, initierea unuor actiuni violente, atat singular, cat si de grup.

Practicarea acestui sport descurajeaza orice actiune, atat pe strada, cat si la scoala, eliminand bully-ingul, dar si situatiile de agresivitate intre elevi

Self Defense se poate practica incepand cu varsta de 3 ani, atat de fete, cat si de baieti, in egala masura

Promovam si incurajam practicarea sportului Hand to Hand atat prim organizarea de competitii demonstrative, turnee oficiale si exercitii de prezentare, avand ca parteneri mai multe insititutii de stat: Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor ( F.S.A.N.P.) si Asociatia Comunelor din Romania ( A. Co. R.).